برای نوشتن این پست یاد کتاب بیشعوری می افتم :)) که همون صفحات اول میگفت اون زمان که بیشعور بوده، به منشیش میگفته تخم مرغ آبپزش باید حتما و حتما 5 دقیقه جوش خورده باشه! ولی خوب بابا مریضه (سرماخوردگی شبیه کرونا)، و گفت براش تخم مرغ عسلی بپزم برای اینکه یکم گلوش نرم بشه.

 

پیش مراحل مهم:

1- گذاشتن تخم مرغهای نپخته در دمای محیط و همدما شدن (تا موقع انداختن در آبجوش پوستشان ترک نخورد)

2- جوش اوردن آب

3- انداختنِ تخم مرغها درون آب جوش، صبر کردن تا جوش آمدنِ دوبارۀ آب و زمان گرفتن با تایمر یا کرنومتر گوشی.

4- درآوردن تخم مرغها و انداختن در آب سرد (گویا پوستش راحتتر کنده میشه اینجوری. ولی فکر نکنم).

 

زمان لازم برای جوش آمدن:

تخم مرغ عسلی 3 الی 5 دقیقه (از زرده ی شل تا زرده ی سفت)

تخم مرغ آب پز: 6 دقیقه

 

+ این زمانها برای شهر تهران و سلیقۀ من برقراره. مثلا اگر برم بوشهر و لب دریا، چون فشار هوا بیشتره و آب در دمای بیشتری به جوش میاد، قطعا زمان کمتری نیازه برای پخت مطلوب

+ اندازه تخم مرغ هم مهمه متأسفانه. این زمانها برای تخم مرغ متوسط بود.