یه روش املت پختن هست که از استاد دوست داشتنی آشپزی، مهیار توی یوتیوب دیدم. سرچ کنید میاره. این خلاصه دستور العملش برا خودم:

۱- برای هر ۲ عدد تخم مرغ یک گوجه ۱۰۰ گرمی. گوجه ها به پره های یک چهارم دایره برش بخورن.

۲- گوجه رو داخل روغن تفت میدیم تا آبش کشیده بشه. فلفل سیاه و نوک قاشق زرد چوبه و یکم رب گوجه و کره اضافه میکنیم تفت میدیم.

۳- زیر شعله رو خیلی کم میکنیم و تخم مرغها رو میشکونیم داخل گوجه ها و بدون هیچ گونه هم زدنی اجازه میدیم رو حرارت کم، سفیده خودشو بگیره. بعد از ۵ دقیقه مثل حالتی که با قلم مو رنگ رو داخل پالت هم میزنیم،  یه کم زرده سفیده و گوجه رو چپ و راست میکنیم تا رنگاشون قاطی بشه و بوم نقاشیمون کامل بشه ^_^

۴- در این مرحله یکم فلفل سیاه و یکم فلفل قرمز روی سطح املت میپاشیم و روی حرارت خیلی کم ۵ دقیقه بهش زمان میدیم کامل بپزه و از تماشای قل قل چشم نوازش لذت میبریم ^_^

 

نوش جان