مراحل

۱- با قابلمه بزرگه آب جوش میارم آبکش فلزی رو میذارم روی بخار، ۵ تا سیبزمینی متوسط پوست کنده و نصف شده و ۲تا تخم مرغ رو میذارم رو بخار یک ساعتی بخار پز بشه. 

۲- یکی از سیبزمینیهای پخته با دوتا تخم مرغ آبپز رو الویه میکنم میذارم کنار. کلا نکته انحرافی بود :D

۳- باقی سیبزمینیها رو داخل ماهیتابه فلزی با گوشتکوب میکوبم. 

۴- ۳تا تخم مرغ میشکونم یکم ادویه اضافش میکنم (زردچوبه و شوید خشک و فلفل سیاه و نمک) و هم میزنم. اضافه میکنم به سیب زمینی کوبیده شده و باز میکوبم.

یک پیاز هم یا رنده میکنم با الک آبشو میگیرم یا خورد نگینی میکنم و اضافه میکنم به مایه.

۵- سه تا ماهیتابه تفلون تهشون روغن میزنم. کل مایه کوکو رو ته ماهیتابه ها پهن میکنم و مسطح میکنم. هرچی باریکتر بهتر. با کفگیر چوبی به صورت گل ۵پر برش میدم (یک دایره وسط میبرم و حلقه ی دورش رو با ۴ برش به ۵ پر مساوی تقسیم میکنم) تا کوکوها رو راحت بشه برگردوند. 

۶- زیر کوکوها حداقل یک ساعت باید با شعله کم بپزه تا بشه برشون‌گردوند. ۵ دقیقه از این یک ساعت باید شعله زیاد باشه تا زیر کوکو بگیره خودشو. بعد که زیر کوکو گرفت خودشو با دوتا کفگیر فلزی همه تیکه های کوگو رو پشت و رو میکنم و روی دوم هم یکی دو ساعتی زمان میخواد روی شعله ملایم بگیره خودشو و مغزپخت و کریسپی بشه. 

 

بدک نشد فقط مرحله رنده کردن پیاز و مرحله سرخ کردنش اشک آدمو در میاره. خیلی سخته.