1- نگینی کردن 1+1 عدد سیب زمینی و تنوری کردنش به شیوه ی مشابه این پست (کلیک) با پودر سیر و آویشن بدون فلفل (یکی از سیب زمینیها برای خالی خوردنه! :D)

2- تفت دادن پیاز در قابلمۀ خیلی بزرگۀ برنج. افزودن گوشت چرخ کرده، زردچوبه، رب به ترتیب و تفت دادن

3- افزودن برنج شسته شده، یک پارچ آب، و سیب زمینیهای تنوری شده و اجازه میدهیم آبش کشیده شود. میدیم وسط، 4 میلیمتر روغن کف قابلمه، 5 دقیقه روی شعلۀ زیاد (درب قابلمه بسته) تا هم ته دیگ برشته شود و هم بخار بیفتد داخل قابلمه. بردن شعله به کمترین حد برای 45 دقیقه الی 60 دقیقه. در انتها تنطیم روغن و دمای شعله برای برشته شدن ته دیگ.

 

نکته: اگر هدف ته دیگ نان است، پیاز را داخل قابلمه متوسط تفت میدهیم و برنج و آب اضافه میکنیم و مراحل را تکرار میکنیم و کف قابلمه بزرگ نان میچینیم و روغن میریزیم و محتویات برنج و مخلفات را به این قابلمه بزرگ اضافه میکنیم.