مراحل:
1- 5 بادمجان (یک کیلو): پوست کندن و از درازا به 8 قسمت باریک بریدن (a) - چیدن کف سینی (تفلون قرمزه)، پاشیدن پودر سیر و کمی فلفل سیاه و 2 قاشق روغن زیتون - قرار دادن در فر با درجه 200 الی 230
2- آماده کردن پیاز داغ (در یک قابلمه یا ماهیتابه دلخواه) + افزودن زردچوبه و فلفل سیاه و تفت دادن + بعد از یک ربع افزودن 3 قاشق نعنا خشک + خاموش کردن شعله 1 دقیقه بعد تفت دادن نعنا
3- بادمجانهای داخل فر کمی که قهوه ای شد و آب از دست داد (نیاز نیست کامل کبابی شوند)، داخل قابلمه ی مخصوص پخت (قابلمه متوسطمون) اضافه میکنم و با گوشت کوب چوبی کمی میکوبم (b). می گذارم روی شعله کم + افزودن ته استکان روغن + ادامۀ فرآیند کوبیدن بادمجانها روی شعله با گوشتکوب چوبی
4- (2 قاشق نعنا داغ برای تزئین جدا نگه داشته بشود + افزودن باقی پیاز و نعنا داغ به بادمجانها (گرداندن دو قاشق بادمجان کف نعنا داغ برای جذب کامل)
5- 6 حبه سیر ساطوری شده روی بادمجانها اضافه شود. (3 + عدد گردوی پودر و ساطوری شده اختیاری (c))
6- کشک: دویست گرم از کشک (کشک 500 گرمی کیسه ای دهکده) در ظرف جدا ریخته شود برای تزئین و مصارف دیگر + 300 گرم باقی کشک ته کیسه آب گرفته شود و به بادمجان له شده اضافه شود.
7- به میزان کافی آب اضافه شود و نیم ساعت الی 1 ساعت روی شعله کشک قل بخورد. هم زدن از کف قابلمه فراموش نشود (زود ته میگیرد)
نکات:
a - حس میکنم بادمجون از درازا خاصیت کشسانی داره! :)) برای همین نگینی خورد نکردم. خورد کنیم زودتر آبش کشیده میشه تو فر. ولی خوب برا حفظ خاصیت کشسانی حلیم، ترجیح دادم درازی قطعات بادمجون حفظ بشه. کشیده شدن آب بادمجون کمک میکنه با روغن کمتری سرخ بشه.
b - گوشتکوب فلزی روی شعله داغ میشه دست رو میسوزونه
c - گردو رو خیلی جاها ننوشته. کلا گردو وقتی خوبه که زمان بهش بدیم روغن بندازه تو حلیم. قرار باشه زمان ندیم، گردو نزنیم بهتره به نظرم.