حمص رو از cookalireza در اینستاگرام یاد گرفتم به قول خودش بابا به به.

دو کنسرو نخود آبگوشی پوستش رو میگیرم (علیرضا با چنگ زدن تو آب پوستشو گرفت ولی من نتونستم. دونه دونه پوست گرفتم نخودا رو :/ )

  با یکم آب گذاشتم جوش بخوره
بعد نخوداشو میریزم تو مخلوط کن (یا اسموتی ساز یا غذاساز) با
۴ قاشق ارده کنجد
۳ حبه سیر
یک قاشق مرباخوری زیره سبز
یکم نمک و فلفل سیاه
یکم آبلیمو
سه یا چهار قاشق روغن زیتون

همشو میذارم مخلوط شه.
اگه غلیظ شد با آب اون نخوده رقیقش میکنم.


آخر کار چند تا یخ قالبی هم گفتن بندازین تو مخلوط کن مخلوط کنین که مواد از هم نبُره.

بعد یکی دو ساعت استراحت داخل یخچال آماده سرو هست.

نونشم خود علیرضا نون پیتزا رو با سماق و ادویه تفت داد برشته شد. من با نون لواش معمولی خوردم.

 

من خودم چون طعم غالب ارده و سیر دوست ندارم سیر ۲ حبه و ارده کمتر میریزم. بعد چند مرتبه درست کردن ترکیب دلخواهتون میاد دستتون. نوش جان